Se Tomas von Brömssen i Göteborg

Tomas von Brömssen vet att han håller på att bli gammal men han är inte rädd för åldrandet utan mest för att just bli gammal. Trots detta så bekräftar han nu sitt åldrande genom att köra sin sista revy, Tomas Sista Revy på Lisebergsteaterns scen. Revyn kommer förstås att handla en hel del om det där med att bli gammal och om vi känner Thomas rätt så lär det bli med en rejäl glimt i ögat och många skratt.

Revyn är redan igång

Tomas Sista Revy är sedan den 29 januari, 2015, igång, och den har förlängts så att man kan se den till mitten av september. Det här är verkligen en god nyhet för det är många som vill se Tomas avsked från revyscenen. Född 1943 så är Tomas idag 71 år gammal och det låter ju inte så mycket med tanke på att dagens 70-åringar inte ser sig själva som gamla pensionärer, men det går åt en hel del energi då man ska sätta upp en revy och därför så kan det mycket väl bli så att det här blir den sista showen där Tomas von Brömssen far ut och in på scen för att byta kläder och presentera sina olika roller.

Blir det inget mer?

Om du nu inte kommer att kunna ta dig till Liseberg och se Tomas Sista Revy så kanske du undrar om det här verkligen är det sista som folkkäre Tomas kommer att bjuda på, och det är en bra fråga. Många svenska artister har ju gjort samma sak för att sedan dyka upp igen med fler shower som också sägs vara de sista. Kanske blir det Tomas sista fartfyllda revy, men med tanke på den kärlek han har till sitt yrke så kan man tänka sig att det kommer att bli fler föreställningar framöver, om än i ett enklare format.

Precis som Tomas tidigare revyer i Göteborg och Stockholm så är den Sista Revyn resultatet av ett samarbete med regissören Bo Hermansson. Bo och Tomas har skrivit manus tillsammans och det lär bli en helt unik teaterupplevelse som du inte vill missa.