Orka mer med rödbetsjuice

rödbetsjuiceEn del har ingen aning om hur tufft det kan vara att repa. Även om vi just nu inte har så värst fysiska moment (ingen behöver gunga i takkronan denna omgång!) så upplever vi enorm trötthet efter långa timmar. Det har blivit en hel del kaffe men det finns ju en gräns för hur många koppar man kan dricka så det var verkligen välkommet med tipset om att rödbetsjuice ökar uthålligheten och att den dessutom är väldigt god. Det blir ju lätt lite hetsigt under repetitionerna och då är det heller inte så dumt att den här juicen kan sänka blodtrycket.

Det här känns verkligen som ett bra tilltag men det råder ju inte helt bot på det där att vi missar våren utanför. Det har inte blivit så många pauser som det borde och när vi är klara för dagen så är det redan skymning utanför. Mörkret inne i salongen är mysigt och något som publiken ser fram emot, men för oss som övar in showen så kan det minst sagt bli lite tröttsamt. Lampor och strålkastare är inte samma sak som det verkliga ljuset utanför men det är inte alltid så lätt att ta sig i kragen och faktiskt kliva ut en stund.

Rökarna kommer ju runt detta då de måste ge sig ut för att få i sig sitt gift men nu känns det som att juicedrickarna är på god väg att få rutin på samma typ av utepauser. Fimpa och drick mer rödbetsjuice är allt vi har att säga till våra vänner som också kommer ut i solen för att ladda upp.

Nu är det dock inte så långt kvar tills vi kan säga att vi har denna show under kontroll. Det mesta har trots allt kommit på plats och nu börjar folk faktiskt att bli varma i sina roller. När ridån väl går upp och publiken får smaka på den nya föreställningen så kommer det att kännas så bra och som att vi äntligen har kommit i mål. Datumet är satt och det ser ut som att vi hinner med råge. Kanske kan vi tacka våra nya hälsosamma vanor för detta…